• BG-1(1)

Nyheter

Hva er forskjellen mellom TN og IPS?

1

TN panel kalles Twisted Nematic panel.
Fordel:
Enkel å produsere og billig pris.
Ulemper:
①Touch produserer vannmønster.
②Den visuelle vinkelen er ikke nok, hvis du ønsker å oppnå et større perspektiv, må du bruke en kompensasjonsfilm for å kompensere.
③Smalt fargespekter, dårlig restaureringsevne, unaturlige overganger og smale synsvinkler,
④ Displayet vil være litt hvitt.
⑤Tidlige produkter hadde til og med problemer med drag og ghosting.

3

IPS er en forkortelse av In-plane Switching, som betyr flat Switching screen-teknologi.
Fordeler:
①Visningsvinkelen til IPS-hardpanelet kan nå 178 grader. Det betyr at bildet ser likt ut når det ses forfra eller fra siden.

②Fargen er sann og nøyaktig.
③Responshastigheten er rask, bevegelsessporet til IPS-skjermen er mer delikat og tydelig, og problemet med å dra og riste bilder er løst.
④Ha en mer tydelig og delikat dynamisk skjermeffekt.
⑤Energisparing og miljøvern.
⑥Trykk uten vannmønster.
⑦IPS LCD-TV med hardskjerm kan utføre dynamiske HD-bilder godt, spesielt egnet for gjengivelse av levende bilder uten gjenværende skygge og etterfølgende.Den er en ideell bærer for å se digitale HD-bilder, spesielt raske filmer, som konkurranser, racingspill og actionfilmer.På grunn av den unike horisontale molekylære strukturen til IPS-hardskjermen, er den veldig stabil uten vannmerker, skygger og blink ved berøring, så den er ekstremt egnet for TV og offentlige visningsenheter med berøringsfunksjon.

4

Ulemper:
① Høy pris
②På grunn av det horisontale arrangementet av flytende krystallmolekyler i IPS-skjermer, økes visningsvinkelen mens lysgjennomtrengningen reduseres.For å bedre vise lyse farger økes luminescensen til bakgrunnsbelysningen, så lyslekkasjefenomenet er veldig vanlig i IPS-skjermer.Med forstørrelsen av skjermen har det store området med kantlyslekkasje alltid vært kritikken av IPS

5

Innleggstid: 14. juni 2022