• BG-1(1)

Nyheter

Q3 global PC-marked kamp rapport

I følge den siste statistikken utgitt av markedsundersøkelsesbyrået IDC, falt de globale forsendelsene av personlige datamaskiner (PC) i tredje kvartal 2023 igjen fra år til år, men økte med 11 % sekvensielt.IDC mener at de globale PC-forsendelsene i tredje kvartal 2023 var 68,2 millioner enheter, noe som viser en nedadgående spiral.Det var ned 7,6 prosent fra året før.Selv om etterspørselen og den globale økonomien fortsatt er svak, har PC-forsendelser økt i hvert av de siste to kvartalene, noe som bremser den årlige nedgangen og indikerer at markedet har kommet ut av bunnen.

DISEN LCD-DISPLAY
DISEN LCD DISPLAY-01

Data viser at HP leverte 13,5 millioner enheter i tredje kvartal, den eneste positive veksten i TOP5-produsentene, en økning på 6,4%.

Lenovorangert først med 16 millioner enheter, som utgjør 23,5 % av markedet, ned 5,0 % fra 16,9 millioner enheter i samme periode i fjor.

Dellsendte 10,3 millioner enheter i kvartalet, noe som representerer en markedsandel på 15,0 %, ned 14,3 % fra 12 millioner enheter i samme periode i fjor.

eplesendte 7,2 millioner enheter i kvartalet, som utgjør 10,6 % av markedet, ned 23,1 % fra 9,4 millioner enheter i samme periode i fjor.

Asusteksendte 4,9 millioner enheter i kvartalet, noe som representerer en markedsandel på 7,1 %, ned 10,7 % fra 5,4 millioner enheter i samme periode i fjor.

DISEN ELECTRONICS CO.,LTDer et høyteknologisk foretak som integrerer FoU, design, produksjon, salg og service, med fokus på FoU og produksjon av industrielle skjermer, kjøretøyskjermer, berøringspaneler og optiske bindingsprodukter, som er mye brukt i medisinsk utstyr, industrielle håndholdte terminaler, Internett of Things-terminaler og smarte hjem.Vi har rik forskning, utvikling og produksjonserfaring innenTFT LCD,industriell visning,kjøretøydisplay,berørelsespanel, og optisk binding, og tilhører skjermbransjens leder.


Innleggstid: Des-04-2023