• BG-1(1)

Nyheter

Innovasjonen av resistiv berøringsskjerm

I dagens æra med rask teknologisk utvikling har berøringsskjermteknologi blitt en integrert del av våre daglige liv og industrielle applikasjoner. Men har du noen gang lurt på hva teknologi gjørberøringsskjermerså følsom og pålitelig? Blant dem inntar den 7-tommers resistive berøringsskjermen en viktig posisjon på mange felt med sin unike ytelse og bruksområde. Denne artikkelen vil starte fra det grunnleggende prinsippet for den resistive berøringsskjermen, en grundig diskusjon av de tekniske egenskapene til den 7-tommers resistive berøringsskjermen, applikasjonsfelt og hvordan du velger og optimaliserer bruken av denne typen berøringsskjerm.

1. Det grunnleggende prinsippet for motstand berøringsskjerm

Deresistiv berøringsskjermregistrerer berøringsposisjonen ved trykkforskjellen mellom to transparente ledende lag. Når brukerens finger berører skjermen, kommer to ledende lag i kontakt, og skaper en strømendring ved kontaktpunktet for å beregne posisjonen til berøringen. Fordelene med denne teknologien er lave kostnader, relativt enkel produksjon og stabil drift i en rekke miljøer, inkludert lave temperaturer og høy luftfuktighet.

1

2, de tekniske egenskapene til 7-tommers motstand berøringsskjerm

7 tommers resistiv berøringsskjermmed sin moderate størrelse og gode kostnadsytelse, er mye brukt i alle typer utstyr. Denne størrelsen på berøringsskjermen er egnet for enhåndsbetjening og finner en god balanse mellom skjermeffekt og enkel betjening. I tillegg er en annen funksjon ved den resistive berøringsskjermen at den er brukervennlig for bruk av hansker, noe som er svært viktig i visse industrielle og medisinske miljøer.

3. Søknadsfelt

1) Industrielt kontrollsystem: i automatiserte produksjonslinjer, lagerstyringssystemer og andre anledninger,7 tommers motstand berøringsskjerm er mye brukt på grunn av sin holdbarhet og enkle betjening.

2) Medisinsk utstyr: en rekke bærbare medisinske test- og overvåkingsutstyr bruker også ofte en 7-tommers resistiv berøringsskjerm, som kan betjenes når du bruker hansker.

3) Forbrukerelektronikk: nettbrett, e-boklesere og andre enheter vil også bruke denne størrelsen på resistiv berøringsskjerm, spesielt i jakten på kostnadseffektive produkter.

4. Valg og optimaliseringsforslag

1) miljøtilpasningsevne: i henhold til egenskapene til applikasjonsmiljøet (som temperatur, fuktighet) for å velge riktigberøringsskjerm for å sikre langsiktig stabil drift.

2) Brukerinteraksjonsopplevelse: vurder egenskapene til målbrukergruppen, optimer følsomheten og responshastigheten til berøringsskjermen, og gi en god interaktiv opplevelse.

3) Integrasjon og kompatibilitet: for å sikre at berøringsskjermen og andre deler av systemet (som skjerm, prosessor) kompatibilitet, jevn integrering i hele enheten.

Shenzhen Disen Electronics Co., Ltd. er et høyteknologisk foretak som integrerer FoU, design, produksjon, salg og service, med fokus på FoU og produksjon av industrielle skjermer, kjøretøyskjermer, berøringspaneler og optiske bindingsprodukter, som er mye brukt i medisinsk utstyr, industrielle håndholdte terminaler, Internett of Things-terminaler og smarte hjem. Vi har rik forskning, utvikling og produksjonserfaring innenTFT LCD, industriell skjerm, kjøretøyskjerm, berøringspanel og optisk binding, og tilhører skjermbransjens leder.


Innleggstid: 15. august 2024