• BG-1(1)

Nyheter

Hvilke grensesnitt har TFT LCD-skjermer i forskjellige størrelser?

TFT flytende krystallskjerm er en vanlig intelligent terminal som et visningsvindu og en inngang for gjensidig interaksjon.

Grensesnittene til forskjellige smartterminaler er også forskjellige.Hvordan bedømmer vi hvilke grensesnitt som er tilgjengelige på TFT LCD-skjermer?

Faktisk er grensesnittet til TFT flytende krystallskjerm regelmessig. I dag vil Disen komme til å popularisere vitenskapen med deg, om grensesnittreglene til TFT LCD-skjermer, og håper å hjelpe deg med å velge TFT LCD-skjermer.

Hvilke grensesnitt gjør TFT LCD scr1

1. Hvilket grensesnitt har den lille størrelsen TFT LCD-skjermen?

Små TFT LCD-skjermer refererer vanligvis til de under 3,5 tommer, og oppløsningen på slike små TFT LCD-skjermer er relativt lav.

Derfor er hastigheten som skal overføres relativt unødvendig å fortelle, så lavhastighets serielle grensesnitt brukes, vanligvis inkludert: RGB, MCU, SPI, etc., som kan dekkes under 720P.

2. Hvilket grensesnitt har den mellomstore TFT LCD-skjermen?

Den generelle størrelsen på mellomstore TFT LCD-skjermer inkluderer mellom 3,5 tommer og 10,1 tommer.

Den generelle oppløsningen til mellomstore TFT LCD-skjermer er også høy oppløsning, så overføringshastigheten er relativt høyere.

Vanlige grensesnitt for mellomstore TFT LCD-skjermer inkluderer MIPI, LVDS og EDP.

MIPI er relativt mer brukt for vertikale skjermer, LVDS brukes mer for horisontale skjermer, og EDP brukes vanligvis for TFT LCD-skjermer med høyere oppløsning.

3. Stor størrelse TFT LCD-skjerm

TFT LCD-skjermer i stor størrelse fra 10 tommer og over kan vises som en av dem.

Grensesnitttypene for store generelle applikasjoner inkluderer: HDMI, VGA og så videre.

Og denne typen grensesnitt er veldig standard. Generelt kan det brukes direkte etter plugging, uten konvertering, og det er praktisk og raskt å bruke.

DISEN ELECTRONICS CO., LTD er en høyteknologisk bedrift som integrerer FoU, design, produksjon, salg og service

Fokus på FoU og produksjon av industrielle skjermer, industrielle berøringsskjermer og optiske limprodukter. LCD-modulene våre er mye brukt i medisinsk utstyr, industrielle håndholdte terminaler, IoT-terminaler og smarte hjem.

Vi har rik erfaring innen FoU og produksjon av TFT LCD-skjermer, industrielle skjermer, industrielle berøringsskjermer og full laminering, og er ledende innen industriell kontrollskjermindustri.


Innleggstid: Des-06-2022