• BG-1(1)

Nyheter

Hva er LCD-skjermens POL-applikasjon og karakteristikk?

POL ble oppfunnet av Edwin H. Land, grunnlegger av det amerikanske Polaroid-selskapet, i 1938. I dag, selv om det har vært mange forbedringer i produksjonsteknikker og utstyr, er de grunnleggende prinsippene for produksjonsprosessen og materialene fortsatt de samme som den gang. tid.

Anvendelsen av POL:

2

Funksjonstypen til POL:

Normal

Antirefleksbehandling (AG: Antirefleksbehandling)

HC: Hard Coating

Antireflekterende behandling/lavreflekterende behandling (AR/LR)

Antistatisk

Anti Smudge

Brightening Film Treatment (APCF)

Fargetypen for POL:

Jod POL: I dag er PVA kombinert med jodmolekyl hovedmetoden for å produsere POL.PVA-dose har ikke toveis absorpsjonsytelse, gjennom fargeprosessen absorberes de forskjellige båndene av synlig lys ved å absorbere jodmolekyl 15- og 13-.Balansen mellom absorberende jodmolekyl 15- og 13- danner en nøytral grå av POL.Den har de optiske egenskapene til høy transmittans og høy polarisering, men evnen til høy temperaturmotstand og høy fuktighetsmotstand er ikke god.

Fargebasert POL: Det er hovedsakelig å absorbere organiske fargestoffer med dikroisme på PVA, og strekke seg direkte, da vil det ha de polariserende egenskapene.På denne måten vil det ikke være lett å få de optiske egenskapene til høy transmittans og høy polarisering, men evnen til høytemperaturmotstand og høy fuktighetsmotstand vil bli bedre.


Innleggstid: 17. august 2023